Els botiguers de la plaça Major, Sobrerroca, Sant Miquel i voltants han trobat un nou aliat per promoure el comerç en aquest zona del Barri Antic. Es tracta dels Pastorets dels Carlins.

Durant aquests dies de Nadal, el Casal Familiar Recreatiu dels Carlins i els comerciants promouen el joc dels pastorets. A tots els establiments adherits a la campanya, 37 en total, hi haurà personatges dels pastorets que els participants al joc hauran d'identificar.

Qui ompli la butlleta correctament guanyarà una entrada per veure la representació i participarà en el sorteig d'una panera de productes dels botiguers de la zona.

A més a més totes les persones que vagin a veure els Pastorets rebran un obsequi o bé un descompte en les seves compres als comerços que participen en aquesta iniciativa. Tan sols hauran de mostrar una entrada de l'espectacle nadalenc.

1.600 espectadors

Segons el president del Casal Familiar Recreatiu, Josep Soler, des dels Carlins "ens volem implicar en la dinamització del Barri Antic, i creiem que la cultura pot ser un element més que hi ajudi". Per això s'han posat d'acord amb els botiguers. Es tracta "d'aprofitar l'empenta dels Pastorets i la inèrcia que genera per arrossegar gent als comerços del barri". En aquest sentit Soler recorda que els Pastorets tenen una mitjana de 1.600 espectadors cada temporada.