Agents de la Policia de la Generalitat van detenir un home i dues dones, d´entre 39 i 31 anys, de nacionalitat espanyola, veïns de Barcelona i Badalona com a presumptes autors d´un delicte de furt.

El fets van tenir lloc dijous passat, 5 de febrer, pels volts de la una del migdia, quan una patrulla de paisà dels Mossos va rebre avís de la sala de coordinació operativa que la responsable d´un supermercat de Manresa acabava de trucar per informar que dues dones havien sostret aliments de l´establiment i acabaven de marxar del lloc.

Els agents van iniciar recerca per la zona i pocs minuts després van localitzar un vehicle amb tres ocupants a l´interior, els quals dos d´ells coincidien amb la descripció de les dones que acabaven de sostreure els productes.

Seguidament, els mossos els hi van fer indicacions lluminoses i acústiques per tal que els seguissin fins a la comissaria, ja que es trobaven en una zona que no permetia aturar el vehicle amb seguretat.

Un cop a dependències policials, els agents van escorcollar el vehicle on van localitzar una gran quantitat de llaunes d'escopinyes, pernil, formatge i diversos productes d´higiene. El valor total de tots els productes tenia un valor de 761 euros.

Els autors no van poder demostrar als agents la procedència dels productes, i després de vaires gestions els mossos van comprovar que acabaven de ser sostrets en diversos supermercats de Manresa.

Els tres ocupants del vehicle van quedar detinguts com a presumptes autors d'un delicte de furt.

Els detinguts, amb antecedents, van passar el dia 6 a disposició del jutjat en funcions de guàrdia de Manresa.