Segueix-nos a les xarxes socials:

Iceta diu al mercat de la Font que no hi haurà «sorpasso»

El primer secretari del PSC reparteix clavells i petons a Manresa

Iceta visita el mercat de la Font dels Capellans

13

El primer secretari del PSC, Miquel Iceta, ha fet campanya al popular mercat dels dimarts del barri manresà de la Font dels Capellans. Iceta ha repartit clavells i petons, ha felicitat un aniversari i s'ha mostrat convençut que Podemos i les seves aliances no superaran els resultats de Pedro Sánchez: «no veig sorpasso per enlloc», ha declarat.

Acompanyat pel president de la Federació del Bages del PSC, Cristòfol GImeno; el president del grup municipal socialista de l'Ajuntament de Manresa, Felip González; l'alcalde del Pont de Vilomara, Cecilio Rodríguez i regidors i militants, Miquel Iceta va visitar primer l'Associació de Veïns de la Font dels Capellans,on va conversar amb el seu president, Josep Rueda i membres de la junta.

A la sortida del local veïnal va felicitar l'aniversari i es va fotografiar amb una veïna de Castellgalí, Maria José Delgado, que havia anat a comprar al mercat de la Font i que era coneguda de Cristòfol GImeno, que és alcalde de Castellgalí.

Iceta va declarar a Regió7 que se sentia «avergonyit» de la repetició de les eleccions generals, perquè era la constatació que els polítics no havien fet bé la seva feina «que és posar-se d'acord», però es va mostrar convençut que després del 26 de juny sí que hi haurà acord i va descartar que s'hagin d'anar a les urnes una tercera vegada.

Prem per veure més contingut per a tu