Segueix-nos a les xarxes socials:

Les targetes alimentàries es mantenen al llarg de tot el mes de setembre

El mecanisme té per objectiu atendre els infants de Manresa en situació de vulnerabilitat

L'ajuda de les targetes alimentàries que va començar a funcionar els mesos de juliol i agost s'estén també durant el setembre. El mecanisme té per objectiu atendre els infants de Manresa en situació de vulnerabilitat i risc d'exclusió social. Les targetes, promogudes per l'Ajuntament, conjuntament amb les entitats que formen part de la Taula del Tercer Sector, han ofert suport a les famílies de 329 infants que han rebut la beca menjador durant el curs 2015-2016.

Els Serveis Socials municipals determinen les persones beneficiàries de les targetes i s'encarreguen d'informar-les de les característiques del servei. Però el programa el porta a terme Creu Roja Manresa, pel fet que disposa dels mecanismes necessaris, ja que atén usuaris durant tot l'any i té un proveïdor adequat per a aquesta finalitat. Així doncs, Creu Roja Manresa reparteix les targetes i comprova que les compres realitzades siguin d'aliments i que es compleixin les condicions pactades amb les famílies.

El pressupost destinat per a les targetes alimentàries és de 17.108 euros. L'ajut per a cadascun dels infants als quals ha arribat s'entén com un complement per a la seva alimentació.

Prem per veure més contingut per a tu