Un grup d'usuaris de la línia de busos que uneix Manresa i Barcelona van lliurar ahir quatre-centes signatures adreçades a la UTE Bages Exprés per demanar que es restableixi el servei amb total normalitat tan aviat com sigui possible. L'acció arriba després de nou dies de vaga de xofers perquè la nova concessionària, Hispano-Igualadina, del grup Monbus, els ha comuniqués que seran acomiadats.

Els usuaris mobilitzats demanen que es respectin els llocs de treball de la totalitat dels conductors que configuren la plantilla de la UTE Bages Exprés, que continuïn realitzant el trajecte de la línia Manresa-Olesa-Barcelona i que el traspàs de concessió s'efectuï en breu, de manera cordial i sense decisions traumàtiques. Els usuaris es consideren "totalment desinformats sobre la nova concessionària Monbus" i denuncien que no tenen "cap certesa sobre quan es produirà el canvi d'operadors, quins horaris i freqüències hi haurà, de quines parades disposarem i quines seran les tarifes".

La vaga ha convertit en habitual que hi hagi usuaris que hagin de viatjar drets o directament quedin sense poder pujar al bus.