Segueix-nos a les xarxes socials:

Monbus deixa tirats els usuaris dos cops en un mateix trajecte

Al primer vehicle li ha saltat un vidre i el que els ha recollit s'ha espatllat

Monbus deixa tirats els usuaris dos cops en un mateix trajecte

Usuaris de Monbus han patit avui una odissea més que se suma al llarg historial negre de la companyia. Un dels busos que cobria el trajecte entre Barcelona i Manresa, concretament el de les 18:30h, s'ha aturat per un insòlit motiu: una de les finestres del vehicle s'ha trencat i ha quedat penjant, balancejant-se i amb perill de caure en qualsevol moment.

Davant d'aquesta situació, perillosa pels usuaris del transport, el conductor del bus ha informat als passatgers que el trajecte s'aturava i que la companyia enviava un altre autobús, aquesta provinent d'Esparreguera, per carregar-los i finalitzar el viatge a la capital del Bages.

La segona sorpresa però, ha arribat quan el segon bus, el de rescat, s'ha espatllat. Ha començat a sortir fum negre del motor i també s'ha aturat, deixant els passatgers tirats per segon cop en un mateix trajecte entre Barcelona i Manresa.

Per tercera vegada en un mateix viatge, els usuaris han hagut de pujar en un vehicle, que aquest cop ha vingut des de Martorell, per arribar finalment a la ciutat de Manresa.

Prem per veure més contingut per a tu