Segueix-nos a les xarxes socials:

Albert Mendiola, exalumne de la Joviat, nou Cuiner de l'Any

Menidoola és avui xef del restaurant La Marimorena de Sant Boi de Llobregat

Albert Mendiola, exalumne de la Joviat, nou Cuiner de l'Anyarxiu particular

L'exalumne d'Hoteleria de la Joviat i xef del restaurant La Marimorena de Sant Boi de Llobregat, Albert Mendiola, ha guanyat el premi Cuiner de l'Any 2017 del Fòrum Gastròmic.

Mendiola va rebre el premi al Palau de Congressos de Girona, dins el marc d'una nova edició del Fòrum Gastronòmic de Girona, triat a través dels vots on-line de la web de La Vanguardia. Entre els altres quatre finalistes del concurs d'enguany (seleccionats per un jurat professional) hi havia Ariadna Julián, també exalumna i exprofessora d'Hoteleria.

Prem per veure més contingut per a tu