Segueix-nos a les xarxes socials:

Cues «habituals» al CAP Sagrada Família

Molts usuaris es van acostar al CAP Bages ahir al matí sense saber ben bé on s'havien de visitar

Molts usuaris del CAP Bages es van acostar a les instal·lacions ahir al matí desconeixedors que estava tancat. Altres n'estaven al corrent però tenien visites programades i no sabien ben bé on havien d'anar. Allà -al carrer perquè l'edifici estava acordonat per una cinta policial- hi havia treballadors sanitaris que els assessoraven. Els derivaven al CAP Sagrada Família o els reprogramaven les visites amb l'ajuda de la màquina que hi ha a l'entrada del centre.

Un d'aquests usuaris era Josep Fustagueres, que havia anat d'urgències al seu CAP per una infecció a la boca i l'havien fet anar cap a l'altre ambulatori. També hi havia Núria Balielles, que tenia visita programada a la tarda al CAP Bages. A primera hora hi va trucar i li van dir que es dirigís a l'hora marcada al CAP Sagrada Família, on la visitaria el seu metge. Una altra usuària, que va preferir mantenir-se en l'anonimat, tenia hora a pediatria amb la seva filla: «He aparcat a la zona blava i quan he arribat m'han dit que el CAP estava tancat i que havia d'anar a la Sagrada Família. Un cop aquí he hagut de fer mil voltes amb el cotxe perquè avui, a més, hi ha mercat». Maria Carme Sala, en canvi, ja estava avisada perquè li havia trucat una amiga, va dir mentre esperava ser atesa per un refredat.

Tot i això, les cues eren les «habituals» a l'ambulatori de la Sagrada Família. Almenys aquesta era la sensació de pacients com Juliana Casero, que opinava que «hi ha més gent però també més metges i van prou ràpid».

Prem per veure més contingut per a tu