Segueix-nos a les xarxes socials:

Hisenda manté la ciutat entre les més endeutades

El ministeri situa la capital del Bages a la sisena posició de les ciutats catalanes de més de 50.000 habitants

Segons les dades del ministeri d'Hisenda, el 31 de desembre del 2017 l'Ajuntament de Manresa tenia un deute viu global -comptant-hi el de consorcis i empreses municipals- de 63,2 milions d'euros, que equival a 830 euros per habitant, fet que situa la capital del Bages en la sisena posició de les ciutats catalanes de més de 50.000 habitants. Només té davant Reus, Vilanova i la Geltrú, Tarragona, Lleida i Mataró.

Darrere li queden Barcelona i el gruix de les ciutats mitjanes catalanes: Sant Cugat del Vallès, Mollet, Terrassa, Viladecans, Girona, Cornellà, Santa Coloma, Sabadell, Castelldefels. Granollers, l'Hospitalet, Badalona, Sant Boi, Cerdanyola, Rubí i el Prat.

L'informe «Deute viu de les entitats locals el 31/12/2017» de la Secretaria d'Estat d'Hisenda manté la capital del Bages en la mateixa sisena posició que ja es derivava de les dades de l'informe corresponent al 31/12/2016 (vegeu Regió7 del 8 de febrer del 2018).

En l'anterior informe, Manresa tenia per sobre en endeutament les mateixes ciutats amb una diferència: el segon ajuntament més endeutat era el de Tarragona i el tercer el de Vilanova i la Geltrú i ara el segon és el de Vilanova i el tercer el de Tarragona. El Prat de Llobregat repetia com el menys endeutat.

Prem per veure més contingut per a tu