Segueix-nos a les xarxes socials:

Manresa se suma a una campanya per donar sang inspirada en «Joc de Trons»

El Banc de Sang s'afegeix a la campanya mundial «Bleed for the Throne», coincidint amb el llançament de la darrera temporada de la sèrie

This browser does not support the video element.

«Bleed for the Throne»

Manresa s'ha afegit a una campanya del Banc de Sang inspirada en la popular sèrie «Joc de Trons», i l'hospital Sant Joan de Déu serà un dels punts de donació.

Aprofitant que la sang és una de les grans protagonistes de la sèrie «Joc de Trons» i que la sèrie ha estrenat aquest cap de setmana la seva última temporada, hi ha actives diverses accions per promocionar-ne el llançament. Una d'elles és una campanya de donació de sang que ja ha passat per 15 països d'Amèrica, Àfrica i Europa.

«Bleed for the Throne» és el nom de l'acció, que recorda moments mítics de personatges com Tyrion i Cersei Lannister, Jon Snow o Arya Stark, plens de sang, i convida els fans de la sèrie a sagnar pel tron. La iniciativa arriba aquest dimarts 16 d'abril a Catalunya i manté el mateix esperit. «Tots aquests personatges van sagnar pel tron. I tu? Ho faràs?». Aquesta és la crida per fomentar la donació de sang.

Prem per veure més contingut per a tu