Segueix-nos a les xarxes socials:

Brot de coronavirus a Aigües de Manresa amb quatre afectats positius

L'empresa municipal assegura que manté l'activitat que tenia programada

L'empresa municipal Aigües de Manresa ha patit un brot de coronavirus en el qual s'han vist implicats 8 treballadors, quatre dels quals han donat positiu en la prova PCR i 4 més negatiu però també compleixen la quarantena per ser contactes estrets.

Un dels afectats que han donat positiu de coronavirus ha necessitat hospitalització però ja és a casa. El brot estava focalitzat en la zona d'oficines.

L'empresa municipal ha explicat que els quatre positius van ser localitzats fa quinze dies i s'han seguit totes les prescripcions mèdiques per contenir el brot. Entre els afectats per la covid-19 hi ha el gerent d'Aigües de Manresa, Antoni Ventura, que s'està recuperant.

Aigües de Manresa té una plantilla de dos-cents treballadors, així que l'afectació a vuit -els quatre positius i els quatre més que han donat negatiu en la prova però també han fet la quarantena prescrita- considera que s'ha de posar en aquest context.

Segons l'empresa municipal, els casos de covid-19 no han impedit que es continuï fent la feina i els afectats es reincorporen a mesura que acaben la quarantena.

Segons Aigües de Manresa, s'han seguit tots els protocols de confinament, fins i tot els preventius, per tal d'assegurar la prestació del servei. La direcció ha assegurat que la principal preocupació és preservar grups de treball homogenis i separats per poder continuar garantint el servei.

Prem per veure més contingut per a tu