Regió7

Regió7

Les portes obertes de l’agència de l’ONCE a Manresa permetran provar caminar a cegues

L'alcalde Marc Aloy farà l'intent de desplaçar-se amb els ulls tapats i l'ajuda d'un bastó

Cal experimentar en primera persona com es desplaça una persona cega celia de coca

 Aquest dijous 9 de juny, a les 10.00 h, dintre de les activitats que l’ONCE ha preparat per la Setmana de l’ONCE Catalunya, tindrà lloc a l’agència de l’ONCE a Manresa (carrer del Pujolet, núm. 16) una trobada amb l’alcalde de Manresa, Marc Aloy, que experimentarà en primera persona com es desplaça una persona cega, tot caminant amb els ulls tapats amb antifaç, amb l’ajuda del bastó. Comptarem amb la participació de Maite Siles, directora de l’agència de l’ONCE a Manresa i afiliats i afiliades de la ciutat.

“Obrim de bat a bat les portes de l’ONCE a tots els ciutadans i totes les ciutadanes de Manresa per compartir les nostres il·lusions i els nostres reptes. Volem agrair a la societat la solidaritat que rebem cada dia i que ens permet donar un servei integral i personalitzat a les persones cegues o amb baixa visió. I volem compartir una jornada de convivència per fer una societat més inclusiva”, afirma Maite Siles, directora de l’agència de l’ONCE a Manresa.

Les activitats programades per celebrar la Setmana de l’ONCE a Catalunya tenen una finalitat múltiple: donar a conèixer la feina que diàriament es realitza a l'ONCE; visibilitzar les capacitats dels afiliats i afiliades i sensibilitzar la ciutadania donant-li opció de conèixer en primera persona com es el dia d’una persona cega o amb baixa visió.

Els 18 centres i agències que l'ONCE té a Catalunya (Barcelona, Badalona, El Prat de Llobregat, Granollers, L’Hospitalet de Llobregat, Manresa, Mataró, Molins de Rei, Sabadell, Terrassa, Vic, Vilanova i La Geltrú, Girona, Blanes, Figueres, Lleida, Reus i Tarragona) acolliran del 4 a l’11 de juny de 2022 el programa d'activitats de la Setmana de l'ONCE Catalunya, que culminarà amb la celebració del Dia de la Gran Família de l'ONCE, que tindrà lloc a Montserrat el diumenge 12 de juny.

Compartir l'article

stats