Segueix-nos a les xarxes socials:

El bisbe Romà amb una representació dels vuit canonges del Capítol de Canonges de la Basílica de la SeuArxiu particular

La Seu de Manresa suma quatre canonges als quatre que ja tenia

A petició dels actuals membres del capítol de preveres de la basílica manresana, el bisbe de Vic en va nomenar de nous el gener passat i ahir dijous van fer el jurament de fidelitat

A petició dels actuals membres del Capítol de Canonges de la Basílica de la Seu de Manresa, mossèn Joan Hakolimana, president, i mossèn Joan Antoni Castillo, mossèn Estalisnau Corrons i mossèn Jaume Serra, per tal de proveir de nous canonges la basílica de la Seu, el bisbe de Vic, Romà Casanova, va nomenar el passat dia 24 de gener quatre nous canonges: mossèn Josep Maria Mas, rector de Sant Martí de Torruella; mossèn Florenci Gras, rector de Sant Fruitós de Bages i d’Artés; mossèn Martí Kabamba, rector de Crist Rei; i mossèn Joan Prat, rector de Sant Josep del Poblenou de Manresa.

Ahir dijous, 27 d’abril, a les 12 del migdia, solemnitat de la Mare de Déu de Montserrat, van prendre possessió del càrrec de mans del bisbe de Vic, després de professar el Credo i de fer el jurament de fidelitat. La basílica és va vestir de festa i de solemnitat per a l’acte, que va tenir lloc de forma pública. Els van acompanyar molts fidels i familiars que van voler assistir-hi.

D’aquesta manera, el Capítol de Canonges de la Basílica de la Seu queda format per vuit membres, que properament votaran la repartició dels càrrecs, que tenen cura del culte, la pastoral, la caritat i tot el que fa referència a la gestió de la Basílica.

Registra't i no et perdis aquesta notícia!

Ajuda'ns a adaptar més el contingut a tu i aprofita els avantatges dels nostres usuaris registrats.

REGISTRA'T GRATIS

Si ja estàs registrat clica aquí.