Són molts els que volen acomiadar el 2016 amb estil i glamur; una de les nits més màgiques de l´any mereix ser celebrada amb un «look» modern i festiu. Tant elles com ells volen treure a la llum la seva millor versió. Però, què es portarà aquest Cap d´Any?

Conjunts per a elles

Sabates Zara: 39,95 EUR | Vestit H&M: 59,99 EUR | Vestit Intropia. 298 EUR

Les tendències per Cap d´Any per a elles accepten diversos teixits, però n´hi ha alguns que s´imposen amb claredat: lluentons, metal·litzats, velluts i tuls. Tèxtils característics d´ocasions festives. Per a les que prefereixen un abillament menys cridaner ho tenen molt fàcil aquest Cap d´Any: el color sobri per excel·lència, el negre. Elegant, sense estridències i rabiosament a la moda.

D´altra banda, l´LBD, el little black dress, serà la peça de referència durant la vetllada. Sens dubte, els vestits curts en altres colors o teixits despunten amb força per desterrar del nostre vestuari de festa els típics vestits llargs. Les grans marques ofereixen multitud de looks mini, però entre els models més destacables apareixen aquells aparentment senzills, monocromàtics i amb algun detall que els concedeix un aspecte singular: un frunzit lateral, un escot asimètric, un nus a l´esquena, unes mànigues acampanades o amb transparències ...

A hores d´ara moltes es preguntaran sobre el calçat idoni. Com sobreviure un Cap d´Any més als talons? Les opcions es poden resumir entre triar uns stilettos amb una mini plataforma vista o interna, o uns elegants botins, que combinen a la perfecció amb un vestit curt.

El peu quedarà més recollit i d´altra banda es pot optar per un taló ample o quadrat que asseguri confort.

Conjunts per a ells

Americana H&M: 59,99 EUR | Bambes Adidas: 185 EUR | Vestit Zara: 89,90 EUR

A priori, les alternatives dels homes a l´hora de vestir es presenten més limitades que les de les dones, però en aquestes ocasions especials els complements masculins cobren més sentit que mai. Un clàssic que no falla és el vestit negre Slim fit amb camisa blanca.

Animar aquest conjunt sobri recau sobre els complements: una corbata estreta, unes sabatilles Converse blaves per restar serietat, un original llacet de punt, vellut de colors alegres, per exemple.

Els que prefereixin donar un aire més arriscat al seu look de Cap d´Any, sempre poden canviar la jaqueta fosca per una altra d´estampada: una americana de tartà, d´ull de perdiu, de vellut ... Un abillament atrevit que, sens dubte, acapararà totes les mirades.

L´objectiu és trobar aquell conjunt que no només realçi la bellesa de cada un sinó que, també, destili lleugeresa i naturalitat. Un look amb el qual sigui fàcil moure´s, ballar, seure... que, en definitiva, estigui a l´altura d´una nit tan agitada com Cap d´Any.