Correus Market, la plataforma de comerç electrònic de productes artesanals de Correus, llança per primera vegada la seva Cistella i Aperitiu de Nadal, amb productes seleccionats pels germans Sandoval, una de les sagues més reconegudes de tota la gastronomia espanyola, i amb els quals Correus vol contribuir a celebrar el pròxim Nadal apostant més que mai per la qualitat dels petits productors locals de la nostra geografia.

Els tres germans Sandoval, propietaris del restaurant Coque de Madrid, que compta amb dues estrelles Michelin i tres sols Repsol, han aportat a aquesta iniciativa tota la seva experiència gastronòmica per configurar una selecció de productes de tot Espanya: vins de Castella i Lleó, patés d'Aragó, embotits d'Extremadura, cervesa del País Valencià, conserves de La Rioja, etc. L'objectiu és així recolzar els petits productors d'aquest país i impulsar el consum de producte local.

Una autèntica selecció gurmet

A més a més de comptar amb tres Premis Nacionals de Gastronomia, els germans Sandoval són uns grans defensors de l'agricultura local sostenible i ecològica. Amb el seu coneixement, la Cistella de Nadal de Correus Market es converteix en una autèntica selecció gurmet amb alguns dels millors productes que es poden trobar en aquest país. Aquesta iniciativa s'emmarca dins de l'aposta de Correus per impulsar el consum de producte local i afavorir la digitalització de l'economia rural, que aquest any és, sens dubte, encara més rellevant.

Segons els germans Sandoval, "hem fet una selecció basada en la qualitat dels productes tenint en compte sobretot, els petits productors del nostre país. Tots estem passant temps complicats i no volíem deixar de premiar el treball, l'esforç i la qualitat d'aquests productors que no compten amb una gran economia d'escala".

Els articles de Correus Market són productes de gran qualitat, com així ho certifica el "segell de qualitat Correus Market", requisit previ per comercialitzar qualsevol producte de la plataforma. Obtenir aquest segell implica que s'ha superat un procés de comprovació per part d'un equip extern i garanteix que els productes han sigut elaborats, creats o tractats a Espanya.