El Pozo Alimentación ha llançat noves presentacions i formats que reforcen el seu posicionament en el mercat, per arribar d'aquesta manera a nous consumidors.

Es tracta dels estotjos, de pernil i paleta 'Legado Ibérico', de disseny elegant, compostos per 15 sobres de producte tallat i envasat al buit, cosa que permet també la seva conservació fora de fred. A aquesta novetat s'hi uneix la línia de talls de pernil i paleta 'Legado Ibérico'. Aquestes solucions es caracteritzen per tenir un caràcter premium i fresc, un perfil nutricional saludable i el millor sabor de l'ibèric, com si els talls estiguessin fets a mà.

Legado Ibérico ofereix al consumidor un producte homogeni d'altíssima qualitat gràcies a diversos factors com la ramaderia ibèrica pròpia, el desenvolupament de pinsos exclusius enriquits amb àcid oleic per optimitzar l'alimentació de l'animal i un exhaustiu seguiment de tot el procés productiu, sota estrictes controls de qualitat a través del seu sistema de Control Integral de Procés, CIP, que supervisa totes les fases. www.elpozo.com