Si hi ha un element de la nostra terra que no falta a cap casa és el pernil. De qualitats n'hi ha per a totes les butxaques, però bé és cert que no tots els pernils són iguals. Sánchez Romero Carvajal, referent de Jabugo fundat el 1879, ha demostrat, a través del seu saber fer, transmès de generació en generació, el que defineix el pernil més autèntic de Jabugo.

La casa no només elabora productes ibèrics de gla o brida negra, sinó que la seva qualitat està basada en el maneig responsable de la ramaderia, la conservació de la devesa i la raça 100% ibèrica, el benestar animal, i els seus criteris de qualitat són encara més estrictes del que exigeix la normativa. El procés d'elaboració és 100% artesanal i la curació als seus cellers naturals a Jabugo asseguren un producte excepcional.

Per a aquest Nadal Sánchez Romero Carvajal ha preparat un maletí regal molt especial que conquerirà els paladars més exigents d'aquells que saben apreciar la qualitat i la tradició.

El maletí inclou un deliciós pernil de gla 100% ibèric de 6-7 kg i mitja canya de llom de gla 100% ibèric.

L'exquisida combinació del gla li aporta al pernil un gust delicat de fruit sec, herbes aromàtiques i fruits de la muntanya mediterrània. Aquesta combinació fa que la seva carn es desfaci a la boca al consumir-la d'un sol mos, i aporta un sabor i textura únics. El llom està elaborat amb la recepta tradicional de Jabugo amb el punt just de pebre vermell i maduració natural als cellers de Jabugo.

Les característiques d'aquest producte mereixen un destacat a part

- La seva essència inalterable des de fa més de 140 anys. A Sánchez Romero Carvajal, des dels seus orígens, són sinònim de qualitat als productes ibèrics.

- Asseguren el futur sostenible de les seves deveses. Les deveses són l'hàbitat natural de la ramaderia 100% ibèrica de Sánchez Romero Carvajal. Per això la seva activitat és inseparable del seu entorn i per això és tan important conservar i protegir aquest ecosistema de gran biodiversitat, ara i en el futur. La ramaderia Sánchez Romero Carvajal viu en llibertat a les deveses, on el millor equip de veterinaris, juntament amb els nostres socis ramaders, la cuiden i així garanteixen el benestar animal des del seu naixement.

- Són l'excel·lència, són brida negra. Durant dècades, han vetllat per conservar l'essència del pernil autèntic, la puresa de raça i la devesa. I ho han fet, a més perfeccionant la qualitat de cada peça. El seu esforç per cuidar l'essència de l'autèntic pernil pota negra té avui un reconeixement a l'excel·lència: La Brida Negra, la certificació de qualitat més alta que distingeix els millors pernils ibèrics, tal com s'estableix en la normativa de qualitat de l'ibèric. Tota la seva producció és brida negra, cosa que significa que tots els seus pernils provenen de porcs de gla 100% ibèrics.

- Fidels al sabor original de Jabugo. Són guardians de l'essència: el sabor Sánchez Romero Carvajal és el fruit de combinar la saviesa dels artesans de Jabugo i conservar i perfeccionar el procés d'elaboració artesanal, heretat de generació en generació. Ho fan des de Jabugo, bressol de l'autèntic pernil de gla 100% Ibèric. Els seus cellers compleixen les condicions idònies per a l'elaboració dels seus producte, combinant la temperatura i humitat perfectes durant més d'un segle.

- L'essència d'un sabor centenari que perdura. Preserven el sabor original i característic del pernil de Jabugo: el punt exacte de curació i quantitat de sal, els matisos vermellosos de la curació prolongada, l'aroma intensa a gla i herba molla, la carn de textura exquisida que es desfà a la boca... I volen ensenyar a reconèixer-lo i disfrutar-lo per a les futures generacions.

Perquè la manera de fer pernil en el passat és la millor manera de fer pernil en el futur. Per descobrir més i els productes visita el web: https://www.sanchezromerocarvajal.es/