L'edifici de l'Anònima es convertirà aquest any en la seu del Campi qui Jugui, el saló infantil i juvenil de Manresa. Serà un emplaçament excepcional -es feia al Nou Pavelló del Congost- en moments excepcionals. Enguany tindrà un format totalment adaptat a la covid, i se celebrarà del 27 de desembre al 4 de gener.

Tallers virtuals i espectacles cada tarda que culminaran amb un doble concert del grup Xiula al teatre Kursaal el 4 de gener, conformaran l'edició del Campi d'aquest Nadal.

El saló de la infància està pensat per a nens i nenes de 3 a 12 anys. Hi haurà espectacles de diferents temàtiques com titelles, màgia, música o circ, cada tarda a les 5 i a les 7. Les representacions també es podran seguir en directe al canal Youtube del Campi. Les entrades per anar-hi de forma presencial es poden adquirir a campiquijugui.cat. Valen 2 euros que es destinaran a projects infantils i socials de la ciutat. En el cas del concert de Xiula, s'han de comprar a la pàgina web del teare Kursaal.

Els tallers també es podran fer a través del Youtube. S'ha programat altres activitats com un room scape virtual i familiar, i un joc de pistes per la ciutat. Els dos actes es faran el diumenge 3 de gener.