David Solernou Bellido, músic manresà, ha mort aquest dilluns a la nit per causes naturals als 30 anys, segons ha informat a través d'un missatge a les xarxes socials l'Orquestra Selvatana, de la qual n'era trompetista, i posteriorment ha confirmat la seva família a Regió7. Solernou també havia fundat la Cobla Camps i formava part de la Junta Directiva de l'associació Bon Rotllo.

"Aquesta nit ens ha deixat el nostre trompetista David Solernou. Excel·lent persona, músic i company. Els teus companys de la Selvatana et recordarem sempre, per la teva alegria, musicalitat i gran amic i persona", ha destacat la companyia en el seu escrit, en el qual també ha donat "el condol més sentit a la família, especialment a l’Andrea i pares".

També va treballar a l'escola Esclat i a l'institut Guillem Catà

El músic era nebot de l'actual alcalde de Sant Joan de Vilatorrada, Jordi Solernou. Per aquest motiu, el consistori ha mostrat el seu condol a Instagram.

Format al Conservatori Superior de Música del Liceu, en el seu currículum també hi figuren estudis al Conservatori de Música de Manresa i treballs a l'escola Esclat de Manresa, l'Aula de Trompeta de Ponts, i els centres barcelonins Àrtic Escola de Música i Laboratori Sonor i Trémolo Escola de Música i Arts Escèniques. També va ser professor de La Big Band del Guillem Catà.

A l'Orquestra Selvatana hi va debutar fa uns dos anys, un treball que recentment va ser distingit als Premis Arcs 2021, amb el guardó a la millor gira d’orquestra o grup de ball. "Em fa feliç formar part d’aquest gran grup humà que forma la Selvatana", va afirmar aleshores Solernou.