Avui a Gironella i demà a Avinyó es representaran un total de catorze espectacles que tenen en comú la durada, breu, d’un màxim de 25 minuts. La setena edició del Festival Test té lloc aquest cap de setmana a les dues localitats de la Catalunya central per donar a artistes i companyies l’oportunitat de mostrar el seu treball al públic.

Els muntatges que es programen -7 a Gironella i 7 a Avinyó- tenen la particularitat que s’exhibeixen en espais no convencionals i amb els espectadors molt a prop dels artistes. L’altre característica del Test és la seva diversitat: hi ha propostes de teatre, ja sigui de text, d’objectes, de gest, de clown, música, dansa i circ, en un ampli mostrari de propostes destinades a fer recorregut arreu del país després de mostrar-se en el certamen que s’organitza des de la residència d’artistes de Cal Gras d’Avinyó.

Les representacions d’avui a Gironella començaran a les 21.30 h, i les de demà a Avinyó ho faran de 18 a 21 h. Hi haurà diverses sessions perquè tots els presents puguin fer el recorregut sencer pels diferents espais pensats per a l’ocasió.