Regió7

Regió7

Les fires i festes que no et pots perdre per Tots Sants

Apunta les millors propostes per fer aquest dimarts 1 de novembre

La Fira de les Bruixes de Sant Feliu Sasserra Arxiu

Busques alguna activitat per sortir de casa aquest dimarts 1 de novembre? Aquest article t'ajudarà a conèixer les propostes que ofereix la Catalunya central durant el dia de Tots Sants. Segur que alguna s'ajusta a allò que estaves buscant.

BERGA

  • Triologia de la mort: A les 18 h, al cementiri municipal, ruta: Vespre al cementiri. Algunes activitats requereixen reserva prèvia, que pot fer-se a aj022.ofturisme@ajberga.cat o 93 821 13 84.

CALAF

  • 6a fira de la carbassa: De 10 a 14 h, a la plaça dels Arbres. A les 8 h, rebuda de les carbasses d’exposició. A les 10 h, mercat de la carbassa amb parades d’artesania i productes d e proximitat. Tasta la carbassa, amb tastos gastronòmics a càrrec de restauradors locals. Exposició: carbasses decorades pels alumnes de la llar d’infants La Boireta i pels d’educació infantil de l’escola Alta Segarra. Carbasses de diferents varietats i mides. Productes de tardor. A les 11 h, jocs gegants tradicionals i tallers per a tota la família. De 12 a 14 h, jornada de portes obertes al jardí de la Casa Bertran, on hi haurà un tast de panellets de carbassa elaborats per la pastisseria La Lionesa i un tast de magdalenes de carbassa fets per la pastisseria La Carolina. Amb música en directe.

SANT FELIU SASSERRA

  • 23a Fira de les Bruixes: Durant tot el dia, al nucli antic, parades artesanes, comerços locals i tavernes. A la plaça de Baix, espai d’herbes remeieres. A la biblioteca, exposició Fruits de tardor, Angelina Casanovas. De 10 a 14 h, al parc dels Castanyers, 8a trobada d’intercanvi de plaques de cava. Actuacions teatrals: a les 10.45 h, cercavila. A les 11 h, Bruixes de llegenda. A les 11.30 h, Els Bruixinel·lis. A les 12 h, cercavila. A les 12.15 h, la Taverna. A les 12.45 h, Saraus de les petites bruixes, Aniatitorit i La sardana dels aprenents de bruixot. A les 13 h, El Samaniat. A les 15.30 h, Els Bruixinel·lis. A les 16 h, Bruixes de llegenda. A les 16.30 h, cercavila. A les 16.45 h, La Taverna. A les 17.15 h, Saraus de les petites bruixes, Aniatitorit i La sardana dels aprenents de bruixot. A les 17.30 h, El Samaniat. A les 18 h, Judici i escarni Filia Pythonissam-Filia Diaboli. A les 19.30 h, al serrat de les Forques, La forca.

Compartir l'article

stats