En menys de 50 minuts , el " selfie " o autofoto realitzat per Ellen Degeneres envoltada d'estrelles de Hollywood com Meryl Streep , Brad Pitt , Angelina Jolie o Julia Roberts en la cerimònia dels Oscars s'ha convertit en la més retuiteada de la història , superant el milió d' retuits .

Fins ara , la foto més retuiteada era la que va pujar el president nord-americà , Barack Obama , en guanyar per segona vegada les eleccions dels Estats Units , en la qual abraçava la seva dona, Michelle Obama , i que, fins ara , havia estat retuiteada 778.329 vegades.

No obstant això , la llenguda presentadora dels Oscars s'ha proposat aquest dilluns superar aquesta marca i ho va aconseguir en poc temps, a més d'aconseguir un dels moments més divertits de la gala , en què ha apostat per la informalitat i la proximitat amb les primeres files de la platea , per a aconseguir , fins ara , 1.090.000 retuits .

La popular presentadora de televisió , vestida de blanc , ha aconseguit enquadrar en una sola foto a Jennifer Lawrence , Meryl Streep , Badley Cooper , Julia Roberts , Kevin Spacey , Brad Pitt , Angelina Jolie , Lupina Nyong'o i el seu germà i Jared Leto .

Ellen Degeneres ha assumit per segona vegada les regnes de la cerimònia de lliurament dels guardons més importants de la indústria del cinema , en què també ha repartit pizza entre algunes de les estrelles presents , encara que tots dos moments han respost a moments publicitaris de telèfons mòbils i cadena de pizzeries i refrescos .