Segueix-nos a les xarxes socials:

Les beques d'Assistència superen les previsions amb més de 470 sol·licituds

Dels 473 estudiants de tercer cicle de l'àmbit de la salut, 32 s'han pogut beneficiar dels ajuts econòmics que atorga la companyia

Les beques d'Assistència superen les previsions amb més de 470 sol·licitudsmanresa

El 13 de juny passat la sala d'actes de l'Hospital de Barcelona va quedar petita amb motiu de l'acte de lliurament dels diplomes del Programa de Beques Assistència Sanitària per a Professionals de la Salut.

En la seva onzena edició s'han batut tots els rècords i han estat 473 els estudiants de tercer cicle de l'àmbit de la salut que s'hi han presentat. Després del procés de valoració i selecció de cada expedient, per a aquest curs acadèmic 2018-19, s'han adjudicat els ajuts als 32 beneficiaris que han obtingut més puntuació.

Els estudiants van rebre el reconeixement i les felicitacions de mans dels presidents d'Assistència Sanitària, Dr. Ignacio Orce, i SCIAS, M. Teresa Basurte. L'acte va ser precedit d'un discurs acadèmic del Dr. Jordi Mercé sobre com els avenços tecnològics han permès millorar el tractament i el pronòstic de les malalties cardiovasculars.

La dotació distribuïda entre els estudiants ha estat de 31.588 euros, que sumen un total de més de 310.000 euros acumulats des del curs 2008-09, quan es va crear el programa. Els becats provenen aquest any de camps diversos, amb predomini de la Infermeria (50%) i la Medicina (19%), però també s'hi veuen representades disciplines com la Psicologia, la Fisioteràpia, la Farmàcia, l'Odontologia, la Nutrició, la Podologia i fins i tot la Física.

Les àrees escollides pels becaris d'aquesta última promoció en els seus màsters o postgraus són molt variades. Com en altres edicions, destaca la infermeria en urgències i emergències i en les especialitats oncològica, quirúrgica, pediàtrica i cardiovascular.

També despunten el màster en salut pública i, dins de l'àrea pediàtrica, l'hematologia, la pneumologia i la podologia. La resta d'estudiants posen el focus en àrees diverses, com la gestió sanitària, la humanització de l'assistència, la psicologia i l'enginyeria biomèdica, entre d'altres.

Prem per veure més contingut per a tu