14 de febrer de 2019
14.02.2019

Julian Fellowes, creador de la sèrie «Downton Abbey», prepara «Belgravia»

14.02.2019 | 00:09

Emesa entre els anys 2010 i 2015, Dowton Abbey es va convertir en un dels grans èxits de la ficció britànica de la dècada actual. Ara, el seu creador, Julian Fellowes, treballa per intentar repetir la jugada amb un nou projecte. Segons informa Bluper, Fellowes treballa amb Belgravia, adaptació de la novel·la que ell mateix va escriure i que arribarà a la petita pantalla amb la mateixa productora de Downton Abbey.

Segons aquesta mateixa informació, la sèrie constarà de sis episodis i es podrà veure als Estats Units a través de la plataforma Epix i al Regne Unit a través d'ITV. La producció començarà la pròxima primavera i la seva estrena es preveu per al 2020.

Belgravia retrata la societat de Londres de la primera meitat del segle XIX a través de la família Trenchard. « Belgravia és tot el que podem demanar», apunta Michael Wright, president del canal Epix, que es mostra il·lusionat amb el projecte. La direcció anirà a càr-rec de John Alexander, que va dirigir Sentido y sensibilidad (2008).

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook