El River Cafè i el Si No Fos de Girona, i el Cap i Pota i El Pati de Figueres seran els quatre establiments que es disputaran, aquesta nit, el reconeixement a restaurant amb més caràcter al programa Joc de cartes de TV3. Serà la primera vegada que dues ciutats rivalitzaran per guanyar el concurs gastronòmic que presenta Marc Ribas, precisament nascut a la capital gironina.

La competició gastronòmica arrencarà al cor del Barri Vell de Girona, concretament al River Cafè, i a la capital gironina Marc Ribas també visitarà el Si No Fos.

El programa es desplaçarà tot seguit a l'Empordà, concretament a la seva capital, Figueres, on després de visitar el Museu Dalí Ribas es disposarà a degustar les propostes de cuina casolana del Cap i Pota, i finalitzarà al restaurant El Pati, per conèixer la seva proposta de creativitat.

Després del capítol d'estrena, els espectadors de TV3 podran tornar a veure el programa en què Marc Ribas buscava el restaurant de menú de menys de 15 euros de l'Hospitalet de Llobregat.