El color demana pas en el món de la decoració. A les tonalitats neutres els toca ara una mica de descans. El que s’imposa són les gammes de roses, blaus, grocs, vermells i verds en totes les seves declinacions.

Qualsevol dissenyador d’interiors és conscient del poder transformador del color. Una simple addició de vermell pot agregar la quantitat justa de drama, mentre que un blau apagat i fred pot ajudar a calmar un revestiment floral exagerat. Ja sigui en tons brillants de taronja o blancs nítids, el color explica una història dins d’una habitació i porta tot l’esquema de disseny al següent nivell.

Les possibilitats són infinites. No importa l’estil, aquests inesperats tocs de color sempre són font d’inspiració. Els blaus profunds de l’oceà, els tocs de groc i els tèxtils naturals evoquen l’entorn de somni de les Bahames. El dissenyador Miles Redd és un mestre a l’hora de combinar textures seques de palla i algues marines amb peces lacades, per crear una sensació de contrast en l’espai.

El rosa pàl·lid llueix espectacularment quan es combina amb una còmoda italiana del segle XVIII i un llum d’aranya de Murano a la sala d’esmorzars d’una vila d’estil mediterrani a Palm Beach, que s’aprecia en una de les fotografies de la dreta. Inspirat per l’exuberant oasi que envolta la casa, el dissenyador Bunny Williams va cobrir el sostre amb una gelosia i un revestiment de fulles. La catifa geomètrica personalitzada és de Doris Leslie Blau.

Les parets lacades en blau converteixen la biblioteca d’una casa de camp de Pennsilvània de la dècada dels cinquanta del segle XIX en una sala de lectura d’alt impacte. La xemeneia posa el toc càlid a l’estança.