Segueix-nos a les xarxes socials:

Redacció

El temps continuarà mogut: fins quan?

De cara a aquest dimarts, 6 de juny, el Servei Meteorològic de Catalunya (SMC) preveu que ens segueixin acompanyant els ruixats de tarda a l'interior del país, sobretot al Pirineu i Prepirineu. Seran d'intensitat entre feble i moderada, o localment d'intensitat forta al Pirineu, Prepirineu i punts del quadrant nord-est. Sovint aniran acompanyats de tempesta i localment de calamarsa.

La quantitat de precipitació acumulada serà minsa o poc abundant, si bé a l'interior del terç nord localment seran abundants (més de 20 mm). Aquesta alerta per pluges fortes inclou les comarques del Berguedà, el Solsonès, Osona, la Cerdanya, l'Alt Urgell, els dos Pallars, la Noguera, l'Alta Ribagorça, i totes les comarques Gironines, excepte el Baix Empordà.

Dimecres, dijous i divendres, els xàfecs -sempre de tarda- s'aniran quedant localitzats al Pirineu, mentre que a la resta del territori s'imposarà el sol i les temperatures aniran a l'alça. Dissabte encara hi pot haver un cel inestable, mentre que diumenge tot apunta a que serà un dia més tranquil, abans que tornin les tempestes, ja dilluns de la setmana vinent.