El condicionament de les pistes de tennis va ser finalment la proposta més triada entre els veïns de la Seu en el procés de pressupostos participatius.

Segons va explicar l'Ajuntament, de les 40 propostes vàlides des del punt de vista tècnic i econòmic que es van posar a votació popular, la que va obtenir més vots va ser l'habilitament de les pistes municipals de tennis, amb un total de 86 vots. Aquesta actuació té un cost aproximat d'uns 40.000 euros.

En la classificació de projectes votats, els següents van ser posar material que no rellisqui a les baixades dels passos de vianants, amb un pressupost de 632,50 euros; la revisió i regulació dels passos de vianants de la ciutat per tal de garantir la màxima visibilitat tant per part del vianant com del conductor, amb una partida de 650 euros; anivellar arran de vorera els forats on hi ha arbres amb material persistent o plantar-hi arbres, amb un pressupost de 37.500 euros; i fer un Camí amic per tal que els infants puguin anar sols a l'escola, cosa que requereix una inversió de 30.000 euros. La regidora de Participació, Anna Vives, va manifestar que "l'objectiu d'aquest procés és apropar el pressupost municipal i, en definitiva, la gestió municipal, a la ciutadania". Vives va remarcar que "ho fem amb diverses iniciatives de participació, i els pressupostos participatius en són l'element més destacat".