Ara que només queda la Masella per tancar la seva temporada, que vol allargar fins al pont de l'1 de maig, la Molina va posar xifres ahir a aquest hivern de nevades oportunes i abundants. Segons el balanç fet per l'estació de la Generalitat, les pistes de la Molina han rebut aquest any el 37,3% més d'esquiadors que la temporada passada. Això suposa una xifra de 330.491 usuaris i el seu rècord històric, fins i tot per sobre de la campanya 2008-2009, que fins ara marcava el llindar de l'estació.

Davant d'aquestes xifres, els responsables de l'estació han fet un molt bon balanç de la temporada i han remarcat que «l'estació ha estat oberta pràcticament al 100% durant tota la temporada, amb unes condicions extraordinàries de quantitat i qualitat de neu». En aquest sentit, des de l'estació han argumentat que, «durant aquesta temporada, la Molina ha reestructurat les tarifes i ha adequat les franges d'edat, novetats que han suposat un gran increment en la venda, tant dels forfets de temporada com dels forfets de dia; paral·lelament, la venda del forfet recarregable, que permet anar directe a pistes, sense cues a les taquilles, també ha resultat ser un gran èxit. Amb tot, també hi ha hagut un increment de visitants a les activitats complementàries diferents a l'esquí: circuit de raquetes, tubbing, excursions en màquina, sopars d'alçada i baixades nocturnes, l'eslàlom 4Motion by Volkswagen o Snake-gliss», segons han explicat els responsables de comunicació de l'estació.

La bona temporada d'esquí de la Molina s'ha vist consolidada en el marc d'un gran hivern de neu també en les altres estacions que gestiona Ferrocarrils de la Generalitat. En total, la Molina, Vall de Núria, Espot, Port Ainé i Vallter 2000 han rebut aquesta campanya 610.206 usuaris, una xifra que suposa un augment del 28% respecte a la temporada passada. El rànquing d'estacions de la Generalitat l'encapçala l'estació d'Alp, que obté la meitat del aficionats de les cinc estacions. Després vénen Espot i Port Ainé, amb 179.551; Vallter 2000, amb 59.308, i Vall de Núria, amb 40.856. Tan sols per Setmana Santa la Molina va rebre 9.564 aficionats.

La Molina ha recordat que l'activitat del Parc d'Aventura als arbres continua en funcionament tots els caps de setmana, i que, a més, a partir del dia tres de juny començarà la temporada d'estiu amb l'obertura del Telecabina i el Bikepark.