El Col·legi d'Aparelladors de Barcelona (CAATEEB) té nou delegat al Bages, Berguedà i Anoia. Es tracta de Cristian Marc Huerta, que substitueix als fins ara delegat Joan Carles Batanés. Aquest canvi arriba després que el Col·legi d'Aparelladors hagi renovat la seva junta, que a partir d'ara estarà liderada per Jordi Gosalves i López, que va ser l'única que es va presentar a les eleccions col·legials.

Cristian Marc Huerta i Vergés és arquitecte tècnic, màster en Direcció de Projectes en edificació i urbanisme i postgrau en Gestió de la Construcció. Treballa a jornada parcial com a tècnic municipal i com a tècnic liberal des del 2001.

El nou president, Jordi Gosalves, va destacar que durant el seu mandat treballarà per "l'impuls del Col·legi que necessitem per al segle XXI, oferir més i millors serveis per a tots els col·legiats i col·legiades, així com potenciar el prestigi social de la professió". El Col·legi agrupa uns 8.000 aparelladors, arquitectes tècnics i enginyers d'edificació de la província de Barcelona.

La nova junta és formada per una majoria de membres de l'anterior equip i ha incorporat cinc membres nous. Van prendre possessió dilluns passat.