Iberpotash calcula el seu retorn al territori en accions socials en 1,5 milions en 4 anys

L'empresa preveu incrementar enguany la seva aportació al Bages

14.07.2015 | 00:00

Iberpotash ha col·laborat amb accions socials al Bages amb 1,5 milions d'euros des del 2011, segons afirma la companyia que es desprèn de l'Informe Socioeconòmic que està a punt de finalitzar la consultora PwC.
La Càtedra Iberpotash és una de les seves aportacions més destacades en l'àmbit acadèmic i d'investigació. Una contribució que, afirmen fonts d'Iberpotash, "posa de manifest la voluntat de contribuir en el desenvolupament del territori, la formació i especialització dels estudiants i la difusió de les activitats mineres". La Càtedra Iberpotash de Mineria Sostenible ha realitzat gairebé 8.000 hores de transmissió de coneixement; més de 34 documents tècnics entre tesis, projectes i articles publicats; i ha tingut més de 23 col·laboradors acadèmics directes, entre becaris i estudiants de tesis doctorals.
La inversió en acció social els darrers quatre anys s'ha concretat també en el suport a activitats d'Ampans, que enguany celebra el 50è aniversari, i en la contractació dels seus serveis de jardineria, impremta i manipulats. Ampans s'encarrega de la impressió i tramesa de la revista corporativa i ha ha elaborat i etiquetat el vi commemoratiu del centenari del descobriment de la potassa, KCENT. L'empresa també és part activa en l'Associació del Voluntariat de Súria i en l'entitat solidària de Sallent Asprodis. En cultura, participa en la programació del Kursaal, el suport al manteniment de l'activitat esportiva de base del bàsquet de Manresa, així com l'aposta pel parc geològic Geoparc, impulsat pel Consell Comarcal del Bages, o la col·laboració amb Bages Impuls. L'empresa també s'ha implicat els darrers dos anys amb la Fundació Cardona Històrica. Iberpotash recorda que també col·labora amb festes majors, la Transèquia i la Fira Mediterrània.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook

Economia

Míriam Ponsa presenta el seu disseny per a l´ampolla d´Anna de Codorníu

Míriam Ponsa presenta el seu disseny per a l´ampolla d´Anna de Codorníu

Els beneficis que generi la venda de l'ampolla aniran destinats a l'ajuda als refugiats

Joan Carles Gallego deixarà de liderar CCOO de Catalunya el 2017

Joan Carles Gallego deixarà de liderar CCOO de Catalunya el 2017

El secretari general del sindicat renuncia a exercir un tercer mandat i tornarà a l'ensenyament

Decathlon Manresa celebra 15 anys

Decathlon Manresa celebra 15 anys

La botiga d´esports es va inaugurar el 26 d'octubre de 2001

Enllaços recomanats: Premis cinema