L'Ajuntament de Manresa convoca dues beques per fer estudis de postgrau industrials, en el marc del Projecte de Promoció de l'Ocupació Industrial al Bages (OBI). Cadascuna de les beques tindrà una dotació de 5.000 euros i, es preveuen, a més, altres recursos per si els becats han de sufragar alguna despesa a l'hora de desenvolupar el projecte del màster. Els interessats han d'estar cursant un postgrau industrial o comprometre's a cursar-ne un en el proper any escolar. També han de tenir un títol universitari obtingut en algun dels centres del Campus Manresa.

Com a condició per poder aspirar a aquesta ajuda, en els estudis de postgrau s'haurà de fer un treball centrat en el desenvolupament pràctic i concret d'un material, producte o sistema de producció aplicable a alguna empresa industrial del Bages i que pot ser aquell que es determini al propi itinerari formatiu del mestratge.

L'últim dia per entrar la sol·licitud és el divendres 16 d'octubre en qualsevol dels registres municipals, i l'endemà, dia 17 d'octubre, si s'envia la documentació per correu. Les bases d'aquestes beques es poden consultar a la web del CIO.