El proper 27 de novembre i durant 12 hores, el Casino de Manresa acollirà l´StartupDay Bages, la primera jornada dedicada als emprenedors i startups de la comarca.

Durant la trobada, els participants gaudiran de ponències i d´espais de treball i millora dels seus projectes. Màrqueting digital, model de negoci, com defensar un projecte davant de futurs inversors, finançament alternatiu al bancari, són alguns dels temes de les ponències.

Després del treball i millora dels projectes fets durant la jornada, els millors passaran a la fase final on tindran la oportunitat de presentar-los davant d´un jurat d´experts. Ells seran qui escolliran el guanyador de la 1a edició de l´StartupDay Bages. El premi: una aportació econòmica i diferents serveis gratuïts oferts per els diferents espònsors i de la jornada, entre ells, serveis de gestoria gratuïta i una acceleració amb la manresana INNIO.

Poden participar a l´esdeveniment tant emprenedors com startups que es trobin en els primers anys de vida. Cal fer la preinscripció a la web e l´esdeveniment (www.startupdaybages.com) i l´equip organitzador seleccionarà les millors propostes per participar-hi. A dia d´avui ja s´han rebut més de 20 propostes.

StartupDay Bages vol arribar a aquells emprenedors que estiguin interessats per un costat en adquirir nous coneixements que puguin aplicar als seus projectes, així com rebre suggeriments i feedback sobre com millorar el seu projecte. A la vegada, el contacte amb altres emprenedors, amb els docents, mentors, amb empresaris que hi assisteixin com a oients, i els mateixos membres del jurat permet ser una bona oportunitat de fer networking i generar interessants sinergies.

L'esdeveniment pretén també ser un trampolí per als projectes finalistes i de forma destacada pel guanyador de l'StartupDay Bages.

La jornada compta amb la col·laboració de la Generalitat de Catalunya, mitjançant el seu programa Catalunya Emprèn, i de l´Ajuntament de Manresa, entre d´altres.