El celler bagenc Roqueta Origen és una de les dotze empreses agroalimentàries catalanes que participaran a la fira Foodex'2016, que se celebra a Tòquio del 8 a l'11 d'aquest mes. La participació catalana a la fira és organitzada pel departament d'Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació (DARP), a través de l'empresa Promotora d'Exportacions Agroalimentàries (PRODECA). Roqueta Origen assistirà a la fira amb el seu vi Lafou El Sender 2014.

Oli d'oliva, fruita seca, vinagre, begudes vegetals, snacks, sucs, plats precuinats, bases alimentàries per farcir, xocolata, galetes, postres, ingredients per a gelats, cava i vi de les denominacions d'origen DO Catalunya, DO Penedès i DO Terra Alta, a més de la DO Pla de Bages, són alguns dels productes que s'exposaran en aquest espai.

Amb una periodicitat anual, la fira Foodex de Tòquio és el Saló Internacional d'Alimentació i Begudes més important del Japó, adreçat exclusivament a públic professional, i amb notable influència en l'àrea asiàtica més propera En la darrera edició hi van assistir més de 71.000 visitants.