El manresà Albert Tulleuda, actual director del Museu de la Pell d'Igualada, serà nomenat amb tota probabilitat aquest dimecres nou gerent de Fira de Manresa pel patronat d'aquesta fundació, segons ha pogut saber aquest diari. Nascut el 1968, Tulleuda es va llicenciar en història de l'art i té un màster en gestió cultual per la Universitat de Barcelona

Albert Tulleuda, que havia tingut responsabilitats gerencials en matèria logística a Carrefour, va ocupar entre el 2004 i el 2008 la direcció de la Fundació Cardona Històrica. Des del 2008 i fins a l'actualitat, ha estat director del Museu de la Pell igualadí.

L'Ajuntament de Manresa busca incorporar un nou gerent de Fira Manresa per reforçar la dinamització estratègica i turística de la ciutat. Fins ara, Fira de Manresa s'ha ocupat de la coordinació i organització d'esdeveniments i certàmens firals a la ciutat, com el recent ExpoBages. Amb la mirada posada en el projecte Manresa 2022, l'Ajuntament es proposa ara reforçar l'estructura de la fundació per assumir la direcció estratègica de la Manresa turística.