L'empresa manresana Feliu Consultors, juntament amb el també manresà Grup Santasusana, organitza per al dijous 29 de setembre una jornada sobre Estratègies digitals per al desenvolupament del negoci.

En aquesta jornada empresarial s'abordarà el tema de com facilita la digitalització la presa de decisions en les empreses i també la manera com la tecnologia pot ajudar i facilitar el desenvolupament empresarial.

A més a més, al llarg de la sessió s'abordaran també altres aspectes que cal tenir en compte en la privacitat de les dades en un entorn digital i també s'abordarà el nou reglament europeu. Una temàtica que, en el context actual, està adquirint cada cop més rellevància.

Aquesta jornada sobre estratègies digitals de desenvolupament de negoci se celebrarà al centre de negocis Global Office, ubicat al carrer Puigterrà de Baix número 4 de Manresa a partir de les 9 del matí, el 29 de setembre.

Aquesta sessió de desenvolupament empresarial per mitjà de l'entorn digital disposarà d'intervencions que aniran a càrrec de representants del Grup Santasusana, que presentarà el seu cas d'èxit, de l'empresa Sage, i també de l'empresa Feliu Consultors.