Nostrum, la cadena d'establiments de menjar per emportar de l'empresa Home Meal, amb seu a Sant Vicenç de Castellet, consolida la seva presència a Madrid amb l'obertura, ahir, d'un establiment de referència al carrer Goya, 62, l'onzè a la capital de l'estat. El creixement de Nostrum, primera firma del sector i que cotitza al mercat alternatiu borsari (MAB) des del desembre del 2014, es visualitzarà també en les pròximes setmanes amb inauguracions en espais emblemàtics de Mataró, París i Tolosa, segons va avançar la companyia.

El local que va obrir ahir al públic té tres nivells i una superfície de 160 metres quadrats, on es poden consumir les prop de cent propostes gastronòmiques que ofereix Nostrum, la majoria de les quals a preus d'1, 2 i 3 euros per als clients amb la targeta Fans Club. També disposa d'una terrassa exterior.

L'empresa recorda que el creixement de Nostrum, que ha arribat als 136 locals, es genera bàsicament a través de franquícies, encara que una part són de propietat directa de Home Meal.

Home Meal va comunicar a principi del mes de juliol passat al MAB un segon gran contracte d'una màster franquícia a França. El primer dels acords preveu la implantació a París i la seva zona d'influència, i el segon, en diferents departaments de l'oest de França. En total, es preveuen obrir més de cent establiments de Nostrum en el període màxim de sis anys.

Nostrum, empresa presidida per Quirze Salomó, va obrir el seu primer establiment l'any 1998 a Barcelona.