El Centre de Recursos per a l'Ocupació de Calaf celebrarà aquest dissabte els seus cinc anys d'existència amb una jornada per donar-se a conèixer. El programa de la jornada consistirà en una sessió de portes obertes i una trobada amb usuaris i col·laboradors que explicaran el seu pas pel centre

La jornada l'obrirà a les 10 del matí la regidora de Promoció Econòmica i Ocupació, Montserrat Mases, i, seguidament, el director del CRO, Xavier Pérez, farà una presentació explicant què és i què es fa en aquest centre formatiu. Posteriorment, set usuaris que han passat pel CRO explicaran la seva experiència en la inserció laboral. Després d'una pausa, la sessió es reprendrà amb una taula rodona en què participaran el Director de la Oficina de Treball de l'Anoia, Juan Fernández; la responsable de l'Àrea de Ciutadania i Convivència del Consell Comarcal de l'Anoia, Anahí de Febrer; el professor del centre Moisés Barguès; Maribel Olvera, del departament de Recursos Humans d'Apliclor Water Solutions SA; Sònia Pérez, com a tècnica d'Orientació Laboral del centre; i Toni Puig, qui durant 5 anys ha estat al capdavant de la direcció del CRO. L'alcalde de Calaf, Jordi Badia, serà l'encarregat de fer la cloenda de la sessió que servirà per donar pas a l'inici de la jornada de portes obertes.

Des de la seva creació fins al primer semestre d'aquest 2016, el CRO ha aconseguit inserir 603 persones, 167 de les quals el 2015. El CRO també disposa d'un Club de la Feina, al qual el 2015 es van registrar un total de 683 assistències. El centre és alhora Servei Local d'Ocupació i Servei Local d'Empreses. Disposa de dues orientadores laborals, una tècnica de joventut i un tècnic de suport a les empreses.