CaixaBank ha obert al públic, aquest dilluns a matí, a seva renovada oficina situada al passeig Pere III, 17-19. Les noves instal·lacions, segons l'entitat bancària, aspiren a reforçar el vincle i la proximitat entre els professionals i els seus clients. Jaume Masana, director territorial de CaixaBank a Catalunya ha assenyalat "l'oficina A Manresa suposa un esforç que ha implicat totes les àrees de l'organització i que respon a l'evolució de les necessitats que observem en els clients i al mercat".

La nova oficina, que disposa d´una innovadora i dinàmica distribució d'espais en 1.000 m2, compta amb 14 empleats i gestiona uns 9.000 clients i un volum de negoci al voltant dels 288 milions d´euros.

El disseny de l'oficina s'ha realitzat sobre la base de les conclusions de diversos test amb clients, empleats i persones no clients que van aportar les seves opinions sobre com volien que anés l'oficina del futur. L'espai disposa d'àmplies zones diferenciades: per a l'atenció personalitzada i l'atenció especialitzada que requereixen els clients de Banca Personal i Banca Privada; una zona central amb suports tecnològics i elements interactius; i un espai dedicat al aparadorisme virtual, segons explica l'entitat en un comunicat.