L'Ajuntament de Manresa, el 32è que més licita Sant Fruitós licita obres per 1,72 milions d'euros La Generalitat, principallicitador d'obres

19.04.2017 | 00:33

L'Ajuntament de Manresa ocupa el 32è lloc del rànquing de les adminsitracoins catalanes que ha licitat obre per més important. El consistori manresà ha licitat obres per 1,835 milions d'euros. D'aquesta xifra, 1,762 milions d'euros corresponen a les obres per reformar la plaça de la Bonavista. És la 36a obra de més volum que s'ha licitat.

L'Ajuntament de Sant Fruitós ha licitat un total de 6 obres per 1,72 milions d'euros, encara que en l'informe de la Cambra de Contractistes no s'especifiquen quines són.


La Generalitat de Catalunya, a través de diferents empreses i organismes, és la principal licitadora d'obres públiques. La llista està encapçalada per l'empresa Infraesctructures de Catalunya, que ha licitat 45,9 milions d'euros. El segon lloc és per BIMSA, que depèn de l'Ajuntament de Barcelona, i ha licitat 19,7 milions. El tercer lloc torna a ser per una empresa de la Generalitat, Aigües Ter-Llobregat que ha licitat obres per 17,1 milions.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
Enllaços recomanats: Premis cinema