A l'hora de tancar l'edició, membres de l'ANC i d'Òmnium arribaven a la sala El Sielu de Manresa, on regidors, militants i simpatitzants de CiU i ERC havien seguit l'escrutini. Hi arribaven procedents del pati del Kursaal, que es va omplir durant tota la nit per fer-hi el mateix. La seva proposta als partits de viure la vetllada plegats (també a la CUP) no va quallar, però, al final, es van anar a trobar uns i altres per felicitar-se.

Antoni Bozzo, president de l'ANC a Manresa, va posar l'accent en els resultats aconseguits a Manresa. "Estem comptant que el 65% del vot emès és independentista, i això és un resultat històric impressionant". Recordava amb emoció tot l'esforç i totes les hores esmerçades i anunciava que avui per al lector "és quan tot comença. Hem de preparar el futur".

A la sala de festes de la plaça de Valldaura un satisfet David Bonvehí rebia desenes de felicitacions, un cop garantida la seva continuïtat al Parlament; per part seva, Adriana Delgado es prenia amb resignació el fet que per a ella poder-hi entrar per primera vegada dependrà que hi hagi alguna baixa o bé que algú decideixi no ocupar la seva acta de diputat.