La Bruixa d'Or Manresa ha aconseguit la tercera victòria de la temporada davant un CB Valladolid (75-72) que va tenir opcions fins a l'últim minut, però que va acumular alguns errors més que els locals.

Els catalans van consolidar el seu joc en Marcus Eriksson, el millor del partit amb 21 punts i 23 de valoració, i van començar a dominar de sortida.

Es van escapar els manresans amb un 17-10 i malgrat que Ricard Casas va demanar un temps mort, al terme del primer quart els val·lisoletans seguien sense reacció (21-14).

La lesió de Vasilopoulos va frenar la reacció del seu equip, mentre que Eriksson seguia a allò seu. Van anotar set punts consecutius per al seu equip, amb un triple inclòs que obligava Casas a tornar a parar el partit (30-17, min. 15).

El Manresa guanyava de 13 punts (la màxima del partit) i de nou era Andjusic el que donava una mica d'aire als seus amb un altre triple (30-20, min. 15).

Aquest mateix jugador compensava amb un altre encert en el triple, les conseqüències de la falta tècnica de Suka-Umu (32-25, min. 17). Ara era Wright el jugador entonat, anotant 6 punts consecutius i equilibrant el partit (36-34, min. 18).

Larsen i Kouguere donaven tranquil·litat al seu equip (41-34, min. 39), mentre Johnson i Rowe es van encarregar de reduir la diferència per anar-se'n al descans amb 41-38 al marcador (min. 20).

Amb un parcial 6-1 el Manresa prenia aire (47-39, min. 24). Ricard Casas ordenava una defensa en zona, que ha aconseguit l'objectiu de frenar el Manresa. Suka-Umu anotava 5 punts en pocs segons, que obligaven Comenge a demanar temps (49-47, min. 28).

El joc del Manresa estava molt travat i només era capaç d'anotar des del tir lliure. El Valladolid es va posar per davant per primera vegada en tot el partit per mitjà de Sinanovic (53-54), a nou minuts del final.

Tot i això, el jove Eriksson va ser el gran baluard. El suec no va defraudar i, de triple, va tornar a posar La Bruixa d'Or per davant (56-54, min. 32).

Kouguere, en el rebot, i Suka-Umu i Johnson en l'anotació van donar aire al seu equip i el van posar a tres punts (73-70), però novament Eriksson va decidir i va sentenciar el partit amb dos tirs lliures anotats a set segons per al final.

La victòria d'aquest diumenge al Congost deixa els de La Bruixa amb equilibri de victòries i derrotes (3/3) a la classificació, un balanç positiu.