El Berga va pagar amb una derrota la seva estrena a la categoria contra un Les Franqueses que va mostrar-se més solvent en atac. El partit va començar malament per als berguedans, que durant la primera meitat van jugar sense intensitat. Això va ser aprofitat per un equip vallesà més efectiu que va anar-se'n al descans amb un 0-2.

La segona meitat va ser totalment diferent i els homes de Joan Prat van sortir amb molta més determinació. D'aquesta manera Uri empatava al minut 75. Semblava que s'apropava el 3-2 però en un contracop Sánchez feia el 2-3. Els locals van llançar-se a l'atac i hi va haver un parell d'accions polèmiques dins l'àrea local (possible penal per mans i cessió al porter no xiulada), que van ser protestades. Moreno sentenciava amb el 2-4 al minut 93.