L'Atlètic de Madrid va sumar una contundent victòria davant el Llevant en el partit corresponent a la trenta segona jornada de lliga, xoc en què el quadre local no va tenir dificultats i va dominar durant tot el partit, amb un Fernando Torres que va marcar i va rebre l'afecte del Wanda Metropolitano després d'anunciar aquesta setmana la seva marxa del club.

El conjunt matalasser havia de guanyar per no entregar el títol al Barça i mantenir la distància amb els seus perseguidors de la segona plaça, i ho va fer de manera eficaç. Dos gols, primer de Correa i després de Griezmann, van culminar la festa que estaven vivint els aficionats matalassers des del matí pel dia de Fernando Torres.

El Niño va saltar al terreny de joc des de la banqueta i va tancar la golejada per viure la primera de les festes que l'esperen abans d'acomiadar-se del club a final de temporada. «Per a mi, cada partit d'aquí al final serà una festa. Ja s'ha vist com s'han sumat els aficionats, serà un al·licient més. Esperem no sigui l'últim partit ni l'últim gol», va dir Torres a beIN Sports al final del duel.