Valverde: «Messi està bé i pensàvem que a la segona part els marcatges no serien tan forts»

«En molts moments del partit hem dominat i, tret de l'oportunitat de Dybala, hem controlat el joc, i ara cal seguir endavant»

23.11.2017 | 14:47
Ernesto Valverde va cap a la banqueta, ahir ocupada per Leo Messi

Ernesto Valverde va explicar en acabar el partit que la sensació després del partit era «bona, ja que és la primera vegada que sóc campió de grup. Hem jugat amb personalitat, perquè la Juventus aquí és un rival que pressiona molt i que quan té espai et fa mal. En molts moments del partit hem dominat i, tret de l'oportunitat de Dybala, hem controlat el joc, i ara cal seguir endavant».

Sobre la notícia del dia, la suplència de Messi, va explicar que «està bé, tot i l'acumulació de partits. Hi havia partits que pensàvem que podia entrar a la segona part, en què les marques no serien tan fortes». Pel que fa a la possibilitat d'un pacte per no jugar ahir d'inici, Valverde va explicar que «són temes de caràcter intern que ha de gestionar l'entrenador internament». Segons sembla, la proximitat del duel de València de diumenge, que al vestidor és vist amb molt interès per la possibilitat de deixar encarrilada la lliga, va pesar molt ahir. Valverde també va lloar les actuacions del porter Ter Stegen, tot i que «la nostra voluntat és que no n'hagi d'aturar gaires. Ha estat una aturada decisiva».

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
Enllaços recomanats: Premis cinema