El cap de l'Àrea Regional de Trànsit de la Regió Policial Central dels Mossos d'Esquadra, Toni Vilafranca, ha assegurat aquest divendres que no hi ha cap 'indici' que indiqui que els agents d'aquest territori estiguin en vaga i que tots estan fent la seva feina. Vilafranca ho ha dit en el marc de la presentació del balanç de la campanya informativa Premot, adreçada a assessorar en seguretat els conductors de motocicletes. Aquest dijous, una assemblea de CCOO dels agents de trànsit de Mossos decidia aparcar la moto fins a disposar d'un equipament adequat. A més d'aparcar els vehicles anunciaven que continuarien sense multar les infraccions lleus que es detectin.

Segons Toni Vilafranca, no s'ha detectat cap acció dels Mossos d'Esquadra que indiqui que no estan exercint les seves funcions i per aquest motiu es podrà dur a terme la darrera jornada de la campanya Premot amb normalitat.

Segons afirmava CCOO aquest dijous, 400 dels 1.200 agents de Trànsit dels Mossos d'Esquadra s'haurien afegit a aquesta protesta, que té com a objectiu reclamar un material 'que no posi en risc' la integritat dels policies.