El jove de 33 anys veí de Marganell, Joan Pi Maymó, que va morir aquest dilluns a la tarda en caure a l'interior d'un pou mentre passejava amb els gossos per una zona forestal del Bruc, a només un centenar de metres del terme de Marganell, serà acomiadat aquest dijous, a 2/4 de 10 del matí, a l'església de Sant Martí de Cerdanyola del Vallès, el seu municipi natal.

El noi havia sortit a passejar amb els seus dos gossos tal i com solia fer cada tarda per la zona i, per causes que els Mossos d'Esquadra estan investigant, el jove i els dos animals van caure a l'interior del pou. Els Mossos consideren els fets com una mort accidental però asseguren que desconeixen com es van produir. Una possibilitat que s'apunta és que el jove hagués caigut en intentar salvar els gossos de l'interior del pou, però sense descartar altres hipòtesis. Un dels animals també va morir, mentre que l'altre va sobreviure. El pou tenia 7 metres de fondària, cinc dels quals amb aigua.

El cadàver del noi va ser rescatat de l'interior del pou pels Bombers cap a les 2 de la matinada després que al vespre abans els companys de la víctima n'haguessin denunciat la seva desaparició. Els Bombers van localitzar el cos juntament amb el cadàver d'un dels gossos, mentre que l'altre animal va poder ser rescatat encara viu.

Joan Pi Maymó, originari del Vallès Occidental, vivia des de feia uns anys amb companys en una coneguda masia de Marganell, Cal Muntané, segons han explicat fonts municipals.