Mossos d´Esquadra de la comissaria de Manresa van detenir el passat 27 de setembre, tres nois, de 21, 22 i 24 anys, de nacionalitat espanyola i veïns de Navarra, Valladolid i Salamanca, com a presumptes autors de dos delictes de furt.

Pels volts de les dues del migdia del mateix dia 27, tres joves van entrar en un centre comercial de Manresa i van començar a manipular productes d´electrònica.

En veure això, un dels treballadors de l´establiment va avisar al vigilant de seguretat, el qual va començar a seguir als tres nois a través de les càmeres de vigilància.

Per mitjà d´aquestes, el vigilant va observar com un dels nois va passar dues càmeres de fotografiar en els seus dos companys, els quals se les van amagar sota la jaqueta.

En el moment de sortir de l´establiment, els vigilants de seguretat i el cap de serveis de l´establiment van parar els tres joves i els van fer deixar tots els objectes que havien agafat, mentre avisaven als mossos.

En total van sostreure dues càmeres de fotografiar amb un valor total de 898 euros.

Quan els mossos van arribar al lloc, el vigilant de seguretat els va informar que en principi només havien sostret dues càmeres, però que els havia vist entrar i sortir dues vegades i desconeixia si s´havien endut algun altre objecte.

Els agents van esbrinar que els autors havien vingut amb vehicle. Quan el van escorcollar van trobar diversos objectes, entre els quals hi havia diferents peces de roba.

Després de diverses gestions, els mossos van esbrinar que la roba havia estat sostreta unes hores abans en un establiment de Manresa. El valor total de la roba era superior a 400 euros.

Els tres joves van acabar detinguts com a presumptes autors de dos delictes de furt.

Els detinguts, sense antecedents, van passar el dia 29 a disposició del jutjat d´instrucció en funcions de guàrdia de Manresa.