Agents de la Policia de la Generalitat de la comissaria de Manresa van detenir el passat 9 de novembre, cinc menors, de nacionalitat marroquina i espanyola, veïns de Manresa, com a presumptes autors d´una temptativa de robatori amb violència.

Pels volts de les nou del vespre del passat 30 de novembre, una agent fora de servei va veure un grup de nois que agredien un jove.

Els agressors van demanar la cartera a la víctima, però davant la negació d´aquesta van començar a colpejar-lo per tot el cos. En veure aquests fets, l´agent va acostar-s´hi, però els joves en veure-la van fugir del lloc.

Seguidament, l´agent amb el seu vehicle va localitzar un dels agressors, el qual va seguir fins que va veure una patrulla de la Policia Local, i juntament amb ells van aturar al jove per tal d´identificar-lo. Minuts després, van poder localitzar un segon agressor.

Els agents de la Policia Local van portar els dos menors als Mossos d´Esquadra efectes de protecció i identificació, ja que ambdós anaven indocumentats. Seguidament, els menors es van entregar als seus tutors.

Posteriorment, els mossos van obrir una investigació per tal d´esclarir els fets. Finalment, els investigadors van detenir als cinc menors com a presumptes autors d´un robatori amb violència.

Els detinguts van passar a disposició de Fiscalia de Menors.