La Guàrdia Civil va escorcollar ahir al vespre el xalet que l'exconseller delegat de la constructora Teyco, Jordi Sumarroca, té des de fa dotze anys a Castellbell i el Vilar. L'escorcoll policial es va fer amb la presència de Sumarroca, que havia estat detingut al matí i que, abans d'acudir al Bages, havia acompanyat els agents en els registres de la seu de Teyco i del seu domicili particular, a Barcelona. Sumarroca va ser detingut en una operació contra la corrupció i el blanqueig en què també va ser arrestat l'exalcalde de Torredembarra Daniel Masagué (CiU).

Des de primera hora del matí, una patrulla de la Guàrdia Civil de la caserna de Manresa va fer vigilància externa del xalet de Sumarroca a Castellbell, situat al nucli de Sant Cristòfol, en un indret amb magnífiques vistes de la muntanya de Montserrat. No va ser fins al vespre, però, que no es va procedir a l'escorcoll de la casa, un cop la comitiva policial va arribar de Barcelona, on havia practicat fins aleshores la resta d'escorcolls

Concretament, a 3/4 de 8 del vespre, arribava a la casa un cotxe negre a l'interior del qual hi havia la policia i el detingut, que es va tapar la cara amb les mans per no ser fotografiat. Darrere seu, entrava una furgoneta blanca del cos policial. Cinc minuts més tard, van arribar més patrulles de la Guàrdia Civil, que van entrar al xalet per participar també en l'escorcoll. Davant la perspectiva que l'escorcoll duraria hores, els investigadors van demanar a la patrulla de vigilància de la Guàrdia Civil que anessin a comprar ampolles d'aigua i provisions.